Στα χέρια του Ραούλ οι Βινίσιους και Ροντρίγκο

Στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, τη γνωστή Καστίγια, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται πλέον ο Ραούλ, συμπεριελήφθησαν οι Βινίσιους και Ροντρίγκο, αν και τους επιτρέπονται οι συμμετοχές με το ανδρικό τμήμα. Στην Κ-19 ο Κούμπο.

Έπειτα από την κουβέντα που έκαναν οι Ζινεντίν Ζιντάν και Φλορεντίνο Πέρεθ για το κομμάτι των αποχωρήσεων και την αναμονή στην οποία θα βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης για υπόλοιπο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου ώστε να διαμορφωθεί το ρόστερ, υπήρξαν εξελίξεις για τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οι Βινίσιους και Ροντρίγκο δηλώθηκαν για την Καστίγια, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται πλέον ο Ραούλ. Παρ' όλα αυτά, ο 19χρονος επιθετικός θα ανεβοκατεβαίνει στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα, ενώ, ο νεοαποκτηθέντας εξτρέμ θα βρίσκεται κατά κύριο λόγο στην ομάδα του Ραούλ.

Λόγω της ηλικίας τους, υπάρχουν οι κανονισμοί με τους οποίους ο Βινίσιους θα έχει όριο 10 συμμετοχών με την ανδρική ομάδα για να «διαγραφεί» από τη δεύτερη, ενώ, ο Ροντρίγκο, όντας ακόμα 18, έχει απεριόριστο αριθμό εμφανίσεων με τα δύο τμήματα...

Όσον αφορά τον Ιάπωνα, Τάκε Κούμπο που έχει εντυπωσιάσει με τη συμμετοχή του στη φετινή προετοιμασία της Ρεάλ, αυτός συμπεριλήφθηκε στη λίστα των ονομάτων για την ομάδα Κ-19.