Με το «23» στην Ατλέτικο λόγο Μπέκαμ ο Τρίπιερ

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας, Κίραν Τρίπιερ, είναι επίσημα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και επέλεξε το νούμερο «23» λόγο του αγαπημένου του Ντέβιντ Μπέκαμ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε παρουσίασε σήμερα το νέο δεξιό της οπισθοφύλακα, Κίραν Τρίπιερ. Ο 28χρονος μπακ μάλιστα πήρε τον αριθμό του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, Ντέβιντ Μπέκαμ όταν αυτός πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2003 και πλέον θα αγωνίζεται στους «ροχιμπλάνκος» με το νούμερο «23».

Αναλυτικά όσα τόνισε στην παρουσίασή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τρίπιερ:

«Είναι απίθανο συναίσθημα. Πάντα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό και τι ωραίο μέρος να παίζεις στη Μαδρίτης. Η Ατλέτικο έχει φανταστική ομάδα και έναν απίθανο προπονητή, βλέπω μπροστά ώστε να τους γνωρίσω όλους.

Ξέρω πως έχουν φτάσει σε μερικούς τελικούς, τα έχουν πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες, ο προπονητής είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές όποτε τον χρειάζονται.

Δεν μπορώ να περιμένω να γίνω μέρος της ομάδας και να μάθω από τον Σίμεονε και να δουλέψω υπό τις οδηγίες του. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και θα το κάνω για την Ατλέτικο. Λατρεύω να κερδίζω και θα δίνω το 110% σε κάθε παιχνίδι».