Τρομερό μήνυμα ευγνωμοσύνης από Ντρογκμπά στην Τσέλσι

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στην επέτειο 15 ετών από την ημέρα που έγινε επίσημα παίκτης της Τσέλσι και όντας πλέον θρύλος για το κλαμπ το οποίο λατρεύει και στο οποίο λατρεύεται, έγραψε ένα τρομερό μήνυμα ευγνωμοσύνης προς τον σύλλογο, τον Αμπράμοβιτς και τον Ζοσέ Μουρίνιο που το καλοκαίρι του 2004 τον είχαν πιστέψει όσο κανείς άλλος...  

Ο Ντρογκμπά, εν έτει 2019, είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της Τσέλσι.

Πούλισιτς: «Δεν ήρθα για συγκρίσεις με τον Αζάρ...»
Με τίτλους, με πολλά γκολ στην εποχή του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην ιδιοκτησία, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 και φυσικά με τίτλο πρωταθλήματος στη δεύτερη θητεία του, όταν και η οριστική του αποχώρηση από την ομάδα έγινε με τιμές... ποδοσφαιρικού βασιλιά.

Πίσω στο 2004, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο τον είχε επιλέξει για τους «μπλε», κανείς δεν τον πίστευε. Μάλιστα, είχε κάνει πολύ κακό ξεκίνημα μέχρι να πάρει τα πάνω του... Και όλα αυτά τα θυμήθηκε ο Ιβοριανός, γράφοντας στα social media:

«Έχουν περάσει 15 χρόνια από τις μέρες που έλεγαν όλοι πως ήσουν τρελός που με έπαιρνες στην ομάδα κι εσύ απαντούσες “να τον κρίνετε στο γήπεδο”. Όλα τα υπόλοιπα τα έγραψε η ιστορία. Ευχαριστώ Τσέλσι, ευχαριστώ κ.Αμπράμοβιτς, ευχαριστώ Ζοσέ, ευχαριστώ τους παίκτες με τους οποίους μοιράστηκα στιγμές σε αυτό τον σύλλογο»