Η Τότεναμ υπέταξε την Γιούβε με γκολάρα του Κέιν από το κέντρο! (βίντεο)

Με buzzer beater του Χάρι Κέιν από το κέντρο στις καθυστερήσεις, η Τότεναμ κέρδισε την Γιουβέντους με 3-2 σε χορταστική φιλική αναμέτρηση (Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν και οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές μας Κάστανος, Α. Γεωργίου και Ρόουλς ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε έρχεται μία σεζόν γεμάτη γκολ για τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός με ασύλληπτο γκολ από το κέντρο στις καθυστερήσεις ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης στην φιλική νίκη της Τότεναμ επί της Γιουβέντους με 3-2.

Στην πρεμιέρα του Μαουρίτσιο Σάρι, η Μεγάλη Κυρία υπέφερε στο πρώτο μέρος και βρέθηκε λογικά πίσω στο σκορ από τέρμα του Λαμέλα (31’).

Ωστόσο, οι μπιανκονέρι πήραν τα πάνω τους στην επανάληψη και με δύο γκολ από Ιγκουαΐν (56’) και Κριστιάνο Ρονάλντο (60’) γύρισαν την αναμέτρηση που όμως είχε ακόμα πολύ ψωμί.

Ένα μαγικό του Λούκας Μόουρα (65’) έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα, με τον Χάρι Κέιν να οπλίζει στις καθυστερήσεις, να βλέπει εκτός θέσης τον Σέζνι και με τρομερό σουτ από το κέντρο να κάνει το 3-2.