ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ Νεϊμάρ με Μπέιλ;

Ένα σενάριο που θα βάλει «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αν υλοποιηθεί, αναφέρθηκε στην Αγγλία με τη Ρεάλ και την Παρί να σκέφτονται ανταλλαγή του Νεϊμάρ με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Την είδηση έβγαλε στο «φώς» η εφημερίδα «The Independent», η οποία τονίζει πως πρόκειται για κάτι, που είναι πιθανό να συμβεί, καθώς βολεύει όλες τις μεριές. Ο μεν Βραζιλιάνος θέλει να φύγει από τη Γαλλία, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα του τον έβγαλε... στο σφυρί, ο δε Ουαλός έχει προσωπικό «πόλεμο» με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ειδικά από τότε που ο τελευταίος εξέφρασε ανοικτά τη θέληση για απομάκρυνσή του.

Τις τελευταίες μέρες, άλλωστε, εγείρεται μυστήριο ως προς το με ποια ομάδα βρίσκεται σε επαφές η «Βασίλισσα». Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή, αλλά πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην Παρί, αναφέρουν ότι το περιβάλλον του Νεϊμάρ προώθησε το όνομά του στη διοίκηση της Ρεάλ, ώστε να επεξεργαστεί το σενάριο πιθανής ανταλλαγής μεταξύ των δύο αθλητών.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως αμφότεροι οι σύλλογοι θα έβγαιναν κερδισμένοι. Η Ρεάλ θα γινόταν πανίσχυρη, ειδικά στην επίθεσή της μετά και την προσθήκη του Εντέν Αζάρ, ενώ θα καταφέρει να «ξεφορτωθεί» τον Μπέιλ, κάτι που δεν έκανε στις συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ με τον Πολ Πογκμπά. Ο Ουαλός είναι, παράλληλα, ιδανική περίπτωση για να αντικαταστήσει ως ηγέτης των Νεϊμάρ στο Παρίσι, κάνοντας μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Το κάτα πόσο ισχύουν όλα αυτά και αν μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, θα φανεί σύντομα. Όπως και το αν οι δύο πλευρές βρίσκονται όντως σε επαφή για αυτή την ανταλλαγή.