Μόλις 10 λεπτά άντεξε ο Ντιέγκο Κόστα στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Στόουκ, αποκόμισε νέο μυϊκό πρόβλημα και αναμένεται να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.
Παρά το γεγονός πως ο Ζοσέ Μουρίνιο ήξερε ότι ο παίκτης είχε επιστρέψει από την εθνική ομάδα της Ισπανίας με πρόβλημα τραυματισμού, τον χρησιμοποίησε, τον έβαλε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Στόουκ με αλλαγή, όμως ο διεθνής φορ άντεξε μόλις 10 λεπτά.
Αισθάνθηκε νέο σφίξιμο στον μυ του ποδιού του και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
«Έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, είδαμε ότι ήταν μια χαρά το πόδι του και γι' αυτό τον χρησιμοποίησα» εξήγησε ο «special one».
Πλέον, ο Ντιέγκο Κόστα αναμένεται ν' απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του με τους «μπλε» του Λονδίνου, όπως αναφέρουν οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr