Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει το καλοκαίρι μια μεταγραφή η οποία θα είναι ιδιαιτέρως ηχηρή αν όντως υλοποιηθεί.
Για την ακρίβεια η Daily Express αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κουν Αγουέρο έναντι 95 εκ. ευρώ, ετοιμάζοντας έτσι την ανάλογη πρόταση.
Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντίνος έχει δείξει αρνητικός πολλάκις στο παρελθόν στην περίπτωση να φορέσει την φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, αφού η αγάπη του για την Ατλέτικο είναι γνωστή.
Δεν αποκλείεται ωστόσο ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο να τον μεταπείσει και να κάμψει τις όποιες ενστάσεις του σε αυτή την μετακίνηση. Πάντως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι ενδιαφέρουσα και η αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι αφού ο Αγουέρο αποτελεί βασικότατη επιλογή του Πελεγκρίνι και αγαπημένος ποδοσφαιριστής της εξέδρας των «Πολιτών».
Τη φετινή σεζόν μάλιστα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν αφού σε 34 συμμετοχές έχει πετύχει 23 τέρματα και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι κάτοικος Μάντσεστερ από το καλοκαίρι του 2011 και η μετακίνηση του στοίχισε στον Άραβα ιδιοκτήτη Μανσούρ περίπου 53 εκατ. ευρώ.