Πίστη και αφοσίωση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, για τον επαναληπτικό της Μπάγερν Μονάχου με την Πόρτο.
Μέτα την έκπληξη του πρώτου αγώνα και την ήττα με 3-1 από την Πόρτο, η Μπάγερν θέλει οπωσδήποτε νίκη το βράδυ της Τρίτης ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο προπονητής της ομάδας Πεπ Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη τύπου τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πιστέψει στην ανατροπή και να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον στόχο της.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
«Δεν θα είχε καμία ουσία να βγούμε στο γήπεδο αύριο το βράδυ δίχως να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο μας και να παλέψουμε με όσες δυνάμεις έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε όλοι ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως είναι 100% αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».