Θέση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, Σεπ Μπλάτε, πήρε η κόρη του, Κορίν.
Επικοινωνώντας με την ελβετική εφημερίδα «Blick» μέσω SMS, η 54χρονη τόνισε: «Είμαι λυπημένη και ανακουφισμένη την ίδια στιγμή. Η ανακοίνωση του πατέρα μου ήταν μια ανακούφιση, αφού η συνεχιζόμενη πίεση από όλες τις πλευρές που είχαμε μέχρι σήμερα θα εξαφανιστεί. Τελικά, ήταν απλά θέμα να προετοιμαστεί. Αυτό είναι που με πλήγωσε πάρα πολύ.
Ο πατέρας μου είναι πατέρας μου. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο. Με την απόφασή του ήθελε από την πρώτη στιγμή να προστατέψει εμάς, την οικογένειά του. Η απόφασή δεν έχει να κάνει καθόλου με τις κατηγορίες. Ο πατέρας μου είναι ένας τίμιος άνδρας που αφιέρωσε τη ζωή του στο ποδόσφαιρο», ανέφερε η κόρη του πρώην προέδρου της FIFA.
Τέλος, η Κορίν ολοκλήρωσε την επικοινωνία της με την εφημερίδα, λέγοντας: «Πάνω απ' όλα, ελπίζω ότι η διεθνής κοινότητα θα αναγνωρίσει όλα όσα έκανε για το ποδόσφαιρο τα τελευταία 40 χρόνια».