Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι έτοιμος να επιτεθεί στις Mercedes στον αυριανό αγώνα της Αυστρίας, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη.
Ενώ έκανε διαχείριση στα ελαστικά, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας. Ο Γερμανός θα εκκινήσει από την τρίτη θέση και δήλωσε έτοιμος να επιτεθεί στις Mercedes για να διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη στη σεζόν.
«Πάντα είμαστε έτοιμοι, πάντα παλεύουμε και περιμένουμε για τις ευκαιρίες μας. Μέχρι τώρα ήταν αρκετά δύσκολα επειδή ήταν πολύ γρήγοροι. Μπορούμε να είμαστε πιο κοντά και είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Το Q1 ήταν λίγο δύσκολο για όλους μας.
Στο τελευταίο μέρος των κατατακτηρίων δοκιμών τα μονοθέσια της Mercedes έδειξαν να ανεβάζουν λίγο την απόδοση. Επίσης, η Williams είναι πολύ πιο κοντά απ' ό,τι ήταν στις ελεύθερες δοκιμές», ήταν τα λόγια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.