Αποχαιρέτησε ο Ρομπίνιο (vid)

Τυπικό είναι το θέμα μεταγραφής του Ρομπίνιο στην Γκουανζού του Φελίπε Σκολάρι μετά και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ στην Σάντος.

Ο 31χρονος επιθετικός, άλλωστε, θα ήταν… τρελός να αρνηθεί την πρόταση μαμούθ των Κινέζων που θα του αποφέρει ένα εκατ. ευρώ το μήνα για τριετές συμβόλαιο!

«Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου αλλά η Σάντος θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες του συλλόγου που προσπάθησαν σκληρά για να κάνουν εφικτή την παραμονή μου ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι. Είμαι στενοχωρημένος επειδή αυτός ο σύλλογος είναι σαν οικογένειά μου, όμως η ζωή συνεχίζεται. Η Σάντος θα παραμείνει μεγάλη και εγώ θα προσπαθήσω να είμαι χαρούμενος κάνοντας αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να παίζω ποδόσφαιρο», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ρομπίνιο με τον πρόεδρο της Σάντος, Μοντέστο Ρόμα Τζούνιορ να σημειώνει: «ο Ρομπίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο και εμείς ευχόμαστε επιτυχία στο αιώνιο είδωλό μας»

Δείτε τα βίντεο με το μήνυμα του Ρομπίνιο και τον αποχαιρετισμό στους συμπαίκτες του…