Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπόκα επισκέφτηκε τον αμυντικό της Αρχεντίνος στο νοσοκομείο...
Τον Εσέκιελ Αμ επισκέφτηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Κάρλος Τεβες, προκειμένου να εκφράσει τη μεταμέλεια του για τον τραυματισμό που του προξένησε στη διάρκεια του παιχνιδιού Αρχεντίνιος Τζούνιορς – Μπόκα Τζούνιορς 0-3, το Σάββατο (19/9).
Ο αμυντικός των γηπεδούχων μετά από το σκληρό μαρκάρισμα του επιθετικού των φιλοξενούμενων υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και εγχειρίστηκε την Κυριακή (20/9).
Παρά την εξέταση του βίντεο η αργεντινική ομοσπονδία απεφάνθη ότι δεν προκύπτει λόγος τιμωρίας του Τέβες, ωστόσο εκείνος προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις μετά την κατακραυγή του τύπου, εξέφρασε δημόσια τη στεναχώρια του για το συμβάν, ενώ επισκέφτηκε τον Αμ στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και ζήτησε συγνώμη για το μαρκάρισμα του. Ο Αμ αποδέχτηκε την απολογία του Τέβες και φωτογραφήθηκαν μαζί, στο δωμάτιο του αμυντικού της Αρχεντίνος.
«Καρλίτο, σε ευχαριστώ για την επίσκεψη» τόνισε ο Αμ στον Τέβες και συμπλήρωσε ότι δεν του προσάπτει δόλο στο μάρκαρισμα του.