Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ροναλντίνιο να κρεμάει τα παπούτσια του, προχώρησε ο αδερφός κι ατζέντης του Βραζιλιάνου, Ρομπέρτο Ασίς.
Ο 35χρονος σταρ ψάχνει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά την αποχώρησή του από τη Φλουμινένσε, ωστόσο δημοσιεύματα στη Βραζιλία άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο ατζέντης κι αδερφός του Ρόνι ωστόσο τα διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, κάνοντας μάλιστα λόγο και για... εκπλήξεις.
«Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει. Ίσα-ίσα που στο μέλλον έρχονται εκπλήξεις. Πρέπει να βρει ένα περιβάλλον που θα νιώθει ευτυχισμένος και καλά με τον εαυτό του. Στα υπέρ του το γεγονός πως ποτέ δεν πέρασε κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Έχει ακόμα τη σπίθα μέσα του», ανέφερε ο Ρομπέρτο Ασίς.