Έναντι… αστρονομικών ποσών πουλήθηκαν δύο ρακέτες του Νόβακ Τζόκοβιτς, του κορυφαίου τενίστα του κόσμου αυτή την περίοδο. Η γυναίκα του «Νόλε», Γελένα Ρίστιτς, κατάφερε πρόσφατα να πουλήσει δύο ρακέτες του, για 75.000 ευρώ συνολικά, τα οποία και χάρισε σε φιλανθρωπίες.
Ο 28χρονος Σέρβος, αναμφισβήτητα είναι ο κορυφαίος τενίστας αυτή την περίοδο και. όπως είναι φυσικό, έχουν ανέβει οι μετοχές του. Ο ίδιος, εκμεταλλεύεται το όνομά του για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς και αυτό έκανε και η γυναίκα του, Γελένα Ρίστιτς, με τις δύο ρακέτες του.
Η Ρίστιτς δημοσίευσε με υπερηφάνεια και την τελευταία ρακέτα του άντρα της που πωλήθηκε έναντι 15.000 ευρώ. Τα χρήματα διατέθηκαν σε μητέρες της Αφρικής, μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης AMREF Flyin Doctors.
Μία βδομάδα νωρίτερα, μία ρακέτα του Τζόκοβιτς αγοράστηκε σε δημοπρασία έναντι 60.000 ευρώ!
«Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, κάθε μέρα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε καλό. Ας την αξιοποιήσουμε» ήταν τα λόγια της Ρίστιτς στο Instagram.