Τι και αν βρέθηκαν με 23 πόντους πίσω στη δεύτερη περίοδο, οι πρωταθλητές έδειξαν για ακόμη μια φορά πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο NBA και πήραν τη νίκη με 124-117 κόντρα στους Clippers στο L.A.
Οι Clippers βρέθηκαν μπροστά με 23 πόντους στη δεύτερη περίοδο, με δέκα πόντους (112-102) πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όμως και πάλι το αήττητο του Golden State δεν κατάφερε να σπάσει!
Με ένα διαστημικό τέταρτο δεκάλεπτο (8/9) τρίποντα και επιμέρους σκορ 22-5 στο τέλος του αγώνα, οι Warriors ολοκλήρωσαν μια τεράστια ανατροπή και με το 124-117, έφτασαν στο 13-0, κάτι που μόλις τρεις ομάδες έχουν καταφέρει στην ιστορία του NBA.
Ο Curry για άλλον ένα αγώνα έκανε «μαγικά» και τελείωσε τον αγώνα με 40 πόντους με 11/22 σουτ, 12/12 βολές, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ για τους γηπεδούχους o Chris Paul σημείωσε 35 πόντους.