Το απόλυτο ρεκόρ του ΝΒΑ κατέχουν πλέον οι Ουόριορς. Κέρδισαν εύκολα τους Λέικερς 111-77, έκαναν το 16-0 και ξεπέρασαν τους Κάπιτολς (1948/49) και Ρόκετς (1993/94).
Σιγά μην το έχαναν! Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ ήθελαν τη νίκη επί των Λέικερς για να κάνουν το καλύτερο σερί από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και δεν δυσκολεύτηκαν να την πάρουν.
Με τον Κάρι (24π.) σε ρόλο οδηγού και τους Γκριν (18π.), Μπαρμπόσα (13π.) και Τόμπσον (11π.) να ακολουθούν πέτυχαν την 16η συνεχόμενη νίκη τους και συνεχίζουν...
Εμφάνιση από τα παλιά για τον Πολ Τζορτζ, ο οποίος έκανε ότι ήθελε μέσα στην Ουάσιγκτον οδηγώντας τους Πέισερς στη νίκη με 123-106 επί των Ουίζαρντς. Ο άσος της Ιντιάνα τελείωσε το ματς με 40 πόντους, έχοντας εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας (7/8 τρίποντα). Τρομερή εμφάνιση και από τον Μάιλς με 32 πόντους και 8/9 τρίποντα.
Στην Ατλάντα οι Χοκς επέβαλλαν τον νόμο τους στους Σέλτικς και τους κέρδισαν άνετα 121-97. Επτά «γεράκια» σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων με τον Μίλσαπ να είναι ο πρώτος σκόρερ (25π.) των γηπεδούχων.
Στο Μέμφις οι Γκρίζλις επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις απέναντι στους Μάβερικς και πήραν τη νίκη με 110-96. Εύκολο έργο είχαν οι Κλίπερς στο Ντένβερ απέναντι στους Νάγκετς (111-94) με τον Παπανικολάου να αγωνίζεται μόλις για 2 λεπτά.
Τέλος στο Πόρτλαντ οι Μπουλς έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό απέναντι στους Μπλέιζερς (93-88), με τον Μπάτλερ να σημειώνει 22 πόντους και τον Ρόουζ να προσθέτει άλλους 17.