Ήττα για Παπανικολάου και Νάγκετς

Οι Νάγκετς έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Χέιγουορντ και γνώρισαν την ήττα από τους Τζαζ 97-88 με τον Κώστα Παπανικολάου να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο σμολ φόργουορντ της Γιούτα ήταν εξαιρετικός και σημείωσε 26 πόντους με 4/7 τρίποντα, πήρε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Οι γηπεδούχοι πήραν πόντους από αρκετούς παίκτες με τον Μπερκ να είναι δεύτερος σκόρερ έχοντας σημειώσει μόλις 13.

Οι Νάγκετς δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ και πλήρωσαν την αστοχία τους. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ντένβερ ήταν ο Μπάρτον με 16 πόντους, ωστόσο είχε 1/6 τρίποντα. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λοβέρν με 12 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε 11 λεπτά και σημείωσε 1 πόντο, με 0-1 προσπάθειες. Ο Έλληνας άσος μάζεψε 2 ριμπάουντ ενώ είχε και 1 κλέψιμο.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-23, 23-26, 24-24, 20-15