Κάρι: «Θα είμαι καλύτερος»

Ο Στεφ Κάρι υποσχέθηκε πως από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερος, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ήττες στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος.

Ο ΜVP του 2015 και του 2016 είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και βλέπει τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να έχει πάρει το «πάνω χέρι» στη σειρά. Οι Θάντερ προηγούνται με 3-1 των Ουόριορς και βρίσκονται μια «ανάσα» από τους τελικούς του πρωταθλήματος. Θα υπάρξει αντίδραση από τους «πολεμιστές»;

«Είμαστε μια ξεχωριστή ομάδα. Δεν πρόκειται να πάει έτσι η σειρά. Θα πρέπει όλοι να βελτιωθούμε ατομικά. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή τώρα. Αυτή είναι η ώρα να βελτιωθούμε. Προσωπικά, θα είμαι καλύτερος», είπε ο Κάρι, που στο Game 4 είχε 19 πόντους με 6/20 σουτ και 5/7 βολές.

Αναφορικά με το αν οι τραυματισμοί επηρεάζουν την απόδοσή του, ο ηγέτης των Ουόριορς ξεκαθάρισε: «Όχι, είμαι καλά».