Να καθίσει ο Τζιμπρίλ Σισέ στο σκαμνί των κατηγορούμενων για την περιβόητη ιστορία με το sex tape του Βαλμπουενά θέλει Γάλλος εισαγγελέας, ο οποίος κατέθεσε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που απάλλαζε τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού!
Την δίωξη του Τζιμπρίλ Σισέ για το σκάνδαλο με το sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά ζήτησε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας ανοίγοντας ξανά την υπόθεση σε ό,τι αφορά τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού!
Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας είχε εισηγηθεί να απαγγελθούν κατηγορίες κατά του Τζιμπρίλ Σισέ για συνενοχή σε πράξη εκβιασμού, αλλά η εισήγησή του δεν έγινε δεκτή από τα γαλλικά δικαστήρια.
Σύμφωνα, όμως, με όσα μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο εισαγγελέας της Μασσαλίας κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης ζητώντας να καθίσει στο σκαμνί του κατηγορούμενου ο 35χρονος πρώην διεθνής φορ.
Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί την Παρασκευή.