Ο Δημήτρης Σιόβας πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Λεγανές, χωρίς πάντως να μπορέσει να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του από την Οσασούνα με 2-1.
Για την Οσασούνα η νίκη αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας επιτυχία, με την ομάδα της Παμπλόνα να «σπάει» το ρόδο που την ήθελε μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα χωρίς εντός έδρας τρίποντο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σιόβας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κοντινή προβολή έπειτα από κόρνερ στο 16ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέλαβε δράση για την Οσασούνα ο Σέρχιο Λεόν που με πέναλτι στο 36' ισοφάρισε. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 71' με το Λεόν να κάνει το 2-1 στο 71ο λεπτό, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.
Δεύετερη σερί νίκη για την Οσασούνα που φτάνει τους 17 βαθμούς παραμένοντας ουραγός, την ώρα που η Λεγανές είναι στο συν πέντε από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον δε θα πρέπει να αισθάνεται άνετα.