Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, ο Ντάνι Άλβες είναι έτοιμος να αποκτήσει την δική του ποδοσφαιρική ομάδα.
Δεν θα την φτιάξει, έτοιμη θα την πάρει ο Βραζιλιάνος και δεν θα είναι ούτε από την πατρίδα του, ούτε από τη Γαλλία, όπου αγωνίζεται από πέρυσι το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Globo Esporte», ο Άλβες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να αγοράσει σύλλογο που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει... συνέταιρο σε αυτή την προσπάθεια τον Φρεντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Κρουζέιρο.
Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι των δύο ποδοσφαιριστών είναι τις τελευταίες ημέρες στην Πορτογαλία ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και να ολοκληρωθεί η αγορά.
Όσο για το ποιοι σύλλογοι είναι στο... στόχαστρο; Πιθανότατα η Λεϊσόες και η Φαμαλισάο.