Το έσκασε από το νοσοκομείο και πήγε γήπεδο με ορό!

Ένας φίλαθλος της Ατλέτικο Τουκουμάν δεν μπορούσε να λείψει από τον "παρθενικό" αγώνα της ομάδας του σε νοκ άουτ Copa Libertadores και γι' αυτό το 'σκασε από το νοσοκομείο και πήγε γήπεδο!

Η Ατλέτικο Τουκουμάν, μία μικρή ομάδα από τον αργεντίνικο βορρά, ζει ιστορικές στιγμές. Έναν χρόνο μετά από την "παρθενική" παρουσία της σε διεθνή διοργάνωση, το Copa Libertadores του 2017, φέτος κάνει ένα βήμα παραπάνω, αφού πέρασε από τη φάση των ομίλων και βρίσκεται στη φάση των 16, με αντίπαλο την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού, στην Αργεντινή, ο κόσμος παραληρούσε στην κερκίδα του "Χοσέ Φιέρο", το οποίο γέμισε από 35.000 θεατές. Μεταξύ αυτών κι ένας... νοσηλευόμενος σε κοντινό νοσοκομείο, από το οποίο το έσκασε, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Fox News"!

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος είδε έναν φίλαθλο να κρατάει έναν... ορό, δεν γινόταν να μην τον πλησιάσει για να τον ρωτήσει τι έκανε στο γήπεδο στην κατάστασή του! "Έρχομαι από το κέντρο υγείας, από το δωμάτιο 15, τομέας 1, κρεβάτι 2", δήλωσε ο οπαδός της Ατλέτικο Τουκουμάν,  ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να μιλά για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του με 2-0.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Αυγούστου (03:45) και από τη στιγμή που θα διεξαχθεί στην Κολομβία, δύσκολα ο εν λόγω τρελαμένος φίλαθλος να δει κι αυτό το παιχνίδι από κοντά.