Xάμιλτον: ''Σκληρός αγώνας, πονάει το γόνατό μου''

Ο Χάμιλτον δημιούργησε μετά τη νίκη του στη Σιγκαπούρη ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 40 βαθμών από τον Φέτελ, το οποίο απέδωσε κυρίως στην καταπληκτική δουλειά της ομάδας του.

Η 69η νίκη του Χάμιλτον στη Formula 1 ισοδυναμεί με ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πέμπτου παγκόσμιου τίτλου. O Bρετανός ανέφερε στον Ντέιβιντ Κούλθαρ για το Γκραν Πρι Σιγκαπούρης, ότι «ήταν ένας σκληρός αγώνας», ενώ παραπονέθηκε χαριτολογώντας για πόνους στο γόνατό του «λόγω ηλικίας»!

Ο οδηγός της Mercedes ευχαρίστησε την ομάδα του για την τέλεια υποστήριξη και εμπιστοσύνη προς τον ίδιο και τον Βάλτερι Μπότας, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκανα μία εξαιρετική εκκίνηση. Κάποια στιγμή ήμουν λίγο άτυχος, γιατί έπεσα σε κυκλοφορία και με πλησίασε εκεί με μία δόση τύχης ο Μαξ Φερστάπεν. Ωστόσο κράτησα την αναπνοή μου, πάτησα γκάζι και κατάφερα να απομακρυνθώ».

Ο Κούλθαρ χαρακτήρισε «απίστευτο Σεπτέμβριο για τον Χάμιλτον», τον μήνα που διανύουμε. Ο Βρετανός έχει πετύχει ένα εντυπωσιακό σερί με τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες, ενώ θριάμβευσε για τέταρτη φορά στη Σιγκαπούρη. Αναφερόμενος στον Φέτελ, είπε ότι «πάλεψε, του έλειπε όμως η απαιτούμενη ταχύτητα», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του, που είχαν δημιουργήσει μία υπέροχη ατμόσφαιρα.