ΘΕΛΕΙ Κριστιάνο... η Ιταλίδα σταρ της κολύμβησης! (φώτος)

Η σταρ της Κολύμβησης, Φεντερίκα Πελεγκρίνι παραδέχτηκε πως της αρέσει να βλέπει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ανέφερε πως θα ήθελε... δείπνο μαζί του.

«Τρελή» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το αστέρι της κολύμβησης Φεντερίκα Πελεγκρίνι, η οποία έχει λάβεις μέρος σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ιταλίδα κολυμβήτρια σε συνέντευξη της ανέφερε πως θα ήθελε να βγει δείπνο με τον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους, ενώ παραδέχθηκε πως τώρα θα πηγαίνει πολύ πιο συχνά στο γήπεδο της «Γηραιάς Κυριάς» για να τον βλέπει από κοντά.

«Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προσκαλούσε σε δείπνο, θα απαντούσα θετικά. Είναι παντρεμένος και έχει παιδιά οπότε δεν νομίζω πως θα έχουμε προβλήματα. Λόγω Κριστιάνο θα πηγαίνω πιο συχνά στο γήπεδο της Γιουβέντους. Μου αρέσει να τον βλέπω. Θέλω να βλέπω όλους τους σπουδαίους, ανεξαρτήτως αθλήματος. Με  εξιτάρει που θα τον βλέπω από κοντά στο γήπεδο της Γιούβε».

H 30χρονη έχει κατακτήσει 8 χρυσά μετάλλια στα 200μ. ελεύθερο, 1 σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 3 σε Παγκόσμια και 4 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.