Ο Ιμπραχίμοβιτς υποκλίθηκε στην... πιο δυνατή ομάδα του κόσμου! (βίντεο)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν κάνει εύκολα εγκωμιαστικά σχόλια για άλλους παίκτες, όμως απέναντι στα ηρωικά παιδιά από την Ταϊλάνδη δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό όταν τους συνάντησε.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, μία ιστορία που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη και έκανε άπαντες να παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία κάθε πτυχή της, ήταν η περιπέτεια που έζησε μία ποδοσφαιρική ομάδα από την Ταϊλάνδη, με 12 μικρά παιδιά να ζουν τον εφιάλτη μαζί με τον προπονητή τους όντας εγκλωβισμένοι στα έγκατα της σπηλιάς Ταμ Λουάνγκ για 17 ολόκληρες ημέρες.

Το δράμα των παιδιών κράτησε από τις 23 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου όμως κατάφεραν όλοι τους να μείνουν στη ζωή χάρη στην αυτοθυσία των διασωστών (ένας μάλιστα έχασε τη ζωή του κατά τις πρώτες ημέρες της γιγάντιας επιχείρησης που στήθηκε για τον απεγκλωβισμό τους) και λίγους μήνες έζησαν μία πολύ ωραία εμπειρία.

Αυτή έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου φιλοξενήθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του διάσημου σόου της Έλεν Ντε Τζένερις, με την οικοδέσποινα να έχει καλέσει ταυτόχρονα στην εκπομπή και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Πίστευα πως ήμουν γενναίος αλλά εκείνοι είναι περισσότερο γενναίοι από μένα. Είστε η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο", είπε μεταξύ άλλων ο 37χρονος Σουηδός σούπερ σταρ, ο οποίος, εκτός από μία υπογεγραμμένη φανέλα που χάρισε σε όλους, τους προσκάλεσε να παρακολουθήσουν από κοντά μία προπόνηση των Λος Άντζελες Γκάλαξι.