Έπαιξε στην Ιαπωνία, ταξίδεψε 25 ώρες και σκόραρε στη Βραζιλία! (βίντεο)

Η απόλυτη τρέλα από τον Τζιόρτζιαν ντε Αρασκαέτα, αφού την Τρίτη το μεσημέρι έπαιξε 45 λεπτά με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης κόντρα στην Ιαπωνία, έπειτα πήρε το αεροπλάνο να επιστρέψει στη Βραζιλία, ταξίδεψε 25 ώρες και έπαιξε στον τελικό του Copa do Brasil, σκοράροντας για την Κρουζέιρο!

Απίστευτη η ιστορία του 24χρονου μέσου που ήθελε σαν τρελός να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τόσο στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, όσο και στον σύλλογο στον οποίο ανήκει.

Το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκε κανονικά στο γήπεδο της Σαϊτάμα και έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Ιαπωνία, εκεί όπου η «σελέστε» ηττήθηκε με σκορ 4-3 από τους «σαμουράι» οι οποίοι εντυπωσίασαν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Αμέσως πήρε το αεροπλάνο και «πέταξε» για τη Βραζιλία, κάνοντας ταξίδι 25 ωρών, με την Κρουζέιρο να καλύπτει τα έξοδα και να πληρώνει 16.000 δολάρια προκειμένου να έχει επιστρέψει εγκαίρως ο ποδοσφαιριστής και να παίξει στο δεύτερο ματς των τελικών του Copa do Brasil απέναντι στην Κορίνθιανς.
Ο Αρασκαέτα μπήκε στο ματς στο 67ο λεπτό και σκόραρε στο 82ο για να διαμορφώσει το τελικό 2-1, με το οποίο η Κρουζέιρο (μαζί και με το 1-0 του πρώτου αγώνα) έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά δυο σερί χρονιές το Copa do Brasil και έχει τις περισσότερες (6) κατακτήσει απ' οποιονδήποτε άλλον σύλλογο!