Στις 16.00 η απόφαση για το Μπόκα – Ρίβερ

Ακόμη στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Copa Libertadores, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Νοτίου Αμερικής να αποφασίζει στις 16.00 αν τελικά θα γίνει απόψε ή θα αναβληθεί και πάλι.

Τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο σχετικά με τη διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ στο «La Bomonera». Μετά την αναβολή του αγώνα χθες ορίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί σήμερα στις 21.00, όμως αυτό ακόμη δεν είναι σίγουρο.

Ο αγωνιστικός χώρος παραμένει βαρύς από την ακατάπαυστη νεροποντή και οι διοργανωτές προσπαθούν με ειδικά μηχανήματα το γήπεδο. Η Conmebol (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Νοτίου Αμερικής) θα επιθεωρήσει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και στις 16.00 αναμένεται να ανακοινώσει αν το παιχνίδι θα γίνει κανονικά απόψε ή θα πάρει επιπλέον αναβολή.

Σε περίπτωση νέας αναβολής το παιχνίδι αναμένεται να γίνει το επόμενο Σάββατο. Μια εξέλιξη που θεωρητικά ευνοεί τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς ενδέχεται να επιστρέψουν στη διάθεσή της οι τραυματίες Πόντσιο και Σκόκο.