Βρέθηκε χειροβομβίδα σε γήπεδο πριν από ματς!

Λίγο πριν την εναρξη του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ της Μπόκα και της Ρίβερ, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έστρεψε και πάλι το βλέμμα του στην Αργεντινή αλλά αυτή τη φορά για μία παραλίγο τραγωδία εντός γηπέδου.

Η Αργεντινή έχει την τιμητική της εδώ και λίγες ημέρες καθώς στις 9 Νοεμβρίου έλαβε χώρα ο πρώτος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ της Μπόκα  Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ στο "Μπομπονέρα", ενώ το ερχόμενο Σάββατο (24/11) είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στο "Μονουμεντάλ" όπου θα κριθεί το ποια εκ των δύο θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής για το 2018.

Πέρα όμως από τις δύο τιτανομαχίες μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Αργεντινής, υπήρχε ένα ακόμα ματς που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στη "χώρα του τάνγκο" αλλά και έξω από αυτήν και αυτό μάλιστα δεν ήταν της πρώτης κατηγορίας αλλά της Primera C.

Αναφερόμαστε στον αγώνα της Ιτουζάινγκο με την Ντεπορτίβο Μέρλο, του οποίου καθυστέρησε η σέντρα για έναν απίστευτο λόγο: την ύπαρξη χειρομομβίδας κάτω από την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μόλις έγινε αντιληπτή η χειροβομβίδα, ακολούθησε εκκένωση του γηπέδου ενώ ειδικά εκπαιδευμένο τμήμα της αστυνομίας ανέλαβε να απομακρύνει κατόπιν το εκρηκτικό υλικό.

Για την ιστορία, ο αγώνας άρχισε κανονικά μόλις άναψε το πράσινο φως η αστυνομία, με τις δύο ομάδες να μην προσφέρουν πάντως δυνατές συγκινήσεις και να μένουν στο στείρο 0-0.