Το Ρίβερ - Μπόκα «απογείωσε» το Open

Εξαιρετικές επιδόσεις κατέγραψε ο επαναληπτικός τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς που μεταδόθηκε από το Open το βράδυ της Κυριακής, ενώ εξίσου καλά πήγε και η εκπομπή Total Fooball που ακολούθησε.

Ο μεγάλος τελικός του Copa Libertadores Ρίβερ-Μπόκα σε όλη τη διάρκειά του κατέγραψε διψήφια νούμερα τηλεθέασης ενώ έφτασε μέχρι και 21,5% σε μέσο όρο τετάρτου στο γενικό σύνολο και στο 26,6% στο ανδρικό κοινό! 

Συνολικά το παρακολούθησαν τουλάχιστον 702.037 τηλεθεατές κατά μέσο όρο! Ειδικά στα νεανικά κοινά το σπουδαίο παιχνίδι σάρωσε, κάνοντας μέσο όρο 36% στις ηλικίες 15-24 και 21,5% στις ηλικίες 15-34 ετών.

Οι πολύ καλές επιδόσεις του τελικού του Copa Libertadores έδωσαν και εξαιρετικό lead in στην εκπομπή Total Football που ακολούθησε. Η αθλητική εκπομπή του Open κατέγραψε διψήφια νούμερα σε όλη τη διάρκειά στο ανδρικό κοινό, όπου απευθύνονται κατά κύριο λόγο αυτές οι εκπομπές. Μάλιστα σε τέταρτο έφτασε στο 18,3% στο ανδρικό κοινό.

Το «Total Football» που ανεβάζει διαρκώς στροφές, ξεκίνησε στις 00:08 και έκανε κατά μέσο όρο 9,6%- τα διπλάσια σχεδόν ποσοστά δηλαδή από την «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, η οποία στην τρίτη μόλις μάχη των δυο είδε την πλάτη της εκπομπής του Open, φτάνοντας στο 5,9%.