Την "πάτησε" ο... 16χρονος Ινδός που τιμωρήθηκε για απάτη!/Η αληθινή ΗΛΙΚΙΑ του

Μια τρομερή και παράξενη ιστορία συνέβη στο πρωτάθλημα της Ινδίας με πρωταγωνιστή έναν Ινδό ποδοσφαιριστή, τον Gourav Mukhi.

O 16χρονος όπως δήλωνε ποδοσφαιριστής, έχει τιμωρηθεί με ποινή έξι μηνών με αναστολή από την Ομοσπονδία της χώρας για απάτη λόγω ψεύτικων προσωπικών στοιχείων.

Σύμφωνα με την “Telegraph India” ο Μukhi είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία για την ηλικία του και παραπλάνησε όλους τους φορείς του Ινδικού ποδοσφαίρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος είχε χριστεί σκόρερ και έγινε πρωτοσέλιδο ως ο «νεότερος παίκτης» που σκόραρε στην Σούπερ Λιγκ!

Οι αρμόδιοι κινητοποιήθηκαν και ανακάλυψαν τα ψεύτικα έγγραφα του, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή έξι μηνών αποκλεισμού με αναστολή από τους αγωνιστικούς χώρους. Του έδωσαν όμως παράλληλα το δικαίωμα να υποβάλλει τα πραγματικά έγγραφα για την ηλικία του. Οι πηγές από την χώρα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής της Jamshedpur FC είναι 28 ετών και όχι 16 όπως είχε ισχυριστεί.

Να σημειωθεί πως ο Mukhi έχει ιστορικό με τις απάτες αφού και το 2015 είχε απασχολήσει τις αρχές της Ομοσπονδίας για παρόμοια περίπτωση.