Ο Ισπανός τενίστας δώρισε 1εκ ευρώ στον δήμο της πόλης που επλήγει από τις φονικές πλημμύρες του Οκτωβρίου.
Τότε δεν είχε διστάσει να βγει στο δρόμο για να βοηθήσει στο να καθαριστεί η πόλη στο νησί της Μαγιόρκα που είχε πληγεί από τις φονικές πλημμύρες. Σήμερα όπως ανακοίνωσε επίσημα η δημοτική αρχή δώρισε το ποσό του 1 εκ ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών και την επούλωση των ... πληγών των ανθρώπων της πόλης.
Δεν είναι άλλος από τον Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι δίνοντας ένα σεβαστό ποσό για τους κατοίκους του Σαντ Λορένς που έχασαν 13 συνανθρώπους τους την 9η Οκτωβρίου.
Ο δήμαρχος της πόλης Mateu Puigrós ευχαρίστησε τον Ναδάλ και δήλωσε ότι έχουν συγκεντρωθεί άλλα 1,6 εκ ευρώ ενώ ήδη έχουν δοθεί στους κατοίκους 255,920 ευρώ.