Σύντροφος Σάλα: «Θα είμαι χαρούμενη επειδή ξέρω ότι αυτό θέλει...»

Με παντοτινή αγάπη και την υπόσχεση πως θα φροντίσει να είναι χαρούμενη γιατί ξέρει ότι εκείνος έτσι το θέλει από ψηλά, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τη ζωή της η σύντροφος του αδικοχαμένου Σάλα...

Η Λουίζα Ούνγκερερ από τη Βραζιλία, ήταν ζευγάρι με τον Σάλα από τον χειμώνα του 2017, όταν εκείνη, ούσα επαγγελματίας αθλήτρια του βόλεϊ, έπαιζε στη γυναικεία ομάδα της Ναντ.

Γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβρη εκείνου του έτους και λίγο αργότερα ήταν μαζί...

Η τελευταία φορά που τον είδε ήταν περίπου μια εβδομάδα πριν από το αεροπορικό δυστύχημα, ενώ, τη μέρα της τραγωδίας, είχαν μιλήσει, όμως αποδείχθηκε πως ήταν για τελευταία φορά...

«Ήθελα απλά να γυρίσει πάλι πίσω... Ήμουν χαρούμενη για εκείνον γιατί ήταν ενθουσιασμένος που θα έπαιζε στην Premier League. Μου είχε πει ότι όλα είχαν κλείσει και ότι θα υπέγραφε στην Κάρντιφ.

Εδώ στη Ναντ, όποτε βγαίναμε μαζί, όλος ο κόσμος ήταν φιλικός μαζί του και συνεχώς τον σταματούσαν στο δρόμο για να του μιλήσουν και να του ζητήσουν μια φωτογραφία. Αφού του έλεγα “ποιος σου είπε να πετύχεις τόσα γκολ και να γίνεις τόσο γνωστός;”. Ήταν απλός άνθρωπος και δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο, είχε αγνή καρδιά, τόσο που ορισμένες φορές ήταν αφελής.

Από τη μέρα της εξαφάνισης είχα μια ελπίδα γιατί πάντα αυτό είναι που σου μένει σε τέτοιες στιγμές. Φυσικά όλα τελείωσαν όταν μάθαμε για τη σορό που εντόπισαν... Πλέον, θα είμαι χαρούμενη για εκείνον και για εμένα γιατί ξέρω ότι έτσι το θέλει. Θα προσπαθώ για εκείνον και για εμένα» είπε στη Globo Esporte η σύντροφος του Σάλα, ενώ, στα social media έβαλε μια κοινή τους φωτογραφία με το μήνυμα:

«Όπως μου έλεγε πάντα “σε ευχαριστώ που είσαι όπως είσαι...”. Θα σε αγαπώ για πάντα...».