Το Μαρόκο ζητά εξηγήσεις από την Αργεντινή για τον Μέσι

Η Ομοσπονδία του Μαρόκου έστειλε έγγραφη διαμαρτυρία στην αντίστοιχη της Αργεντινής για την απουσία του... τραυματία Μέσι από το μεταξύ τους φιλικό (26/3, 21:00). Η "αλμπισελέστε" χάνει τα 500.000 ευρώ που θα έβαζε βάσει συμβολαίου στα ταμεία της.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην εθνικής Αργεντινής - στην ήττα από τη Βενεζουέλα (1-3) - ωστόσο δεν θα συμμετάσχει στο φιλικό της Τρίτης (26/3, 21:00) με το Μαρόκο στην Ταγγέρη λόγω τραυματισμού.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας έστειλε έγγραφη διαμαρτυρία στην αντίστοιχη της αντιπάλου της για την απουσία του "pulga". Ζήτησε εξηγήσεις για την απουσία του 31χρονου Νοτιοαμερικανού, ο οποίος επέστρεψε στη Βαρκελώνη για την αποθεραπεία του, καθώς στο συμβόλαιο που υπεγράφη προβλεπόταν η παρουσία του.

Σε κάθε περίπτωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) χάνει το ποσό των 500.000 ευρώ, το οποίο βάσει συμβολαίου θα έπαιρνε εάν ο σταρ της Μπαρτσελόνα συμμετείχε στο ματς της Ταγγέρης.

Οι Μαροκινοί υποπτεύονται ότι ο Λιονέλ Μέσι έβαλε ως προτεραιότητα το ντέρμπι της Βαρκελώνης - ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ (30/3, 17:15) - που ακολουθεί για την 29η αγωνιστική της ισπανική Liga.