Συνάντηση κορυφής για την επιστροφή του McGregor στο UFC!

Οριστικό τέλος στο σενάριο απόσυρσης του Conor McGregor μπήκε από τον Dana White! Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν όλες τις παραμέτρους για την επιστροφή του Ιρλανδού σούπερ σταρ στο κλουβί του UFC.

Σε αποκαλύψεις -αναφορικά με το μέλλον του Conor McGregor- προέβη ο πρόεδρος του UFC, Dana White σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN World Sport.

Ο ισχυρός άνδρας της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης είπε ότι θα συναντηθεί με τον Conor McGregor για να συζητήσουν την επιστροφή του στο καλύτερο κλουβί: "Ο Conor θέλει να κρατάει τα καλύτερα φύλλα σε μία παρτίδα και να κάνει ό,τι θέλει..." ήταν η πρώτη ατάκα του Dana ο οποίος συνέχισε "...εκείνος και εγώ θα βρούμε πώς θα συνεχίσουμε..."

Για την απόφαση του Ιρλανδού ν' ανακοινώσει ότι αποσύρεται σχολίασε: "Απόσυρση; Δεν έχουμε πει κάτι γι' αυτό. Ο Conor θα ξανά παλέψει. Επικοινωνούμε κάθε μέρα με τον McGregor αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα πάνε καλά μαζί του και μιλάμε για πιθανούς αγώνες και πιθανή ημερομηνία επιστροφής. Θα πάω στην Φλόριντα μίας από τις επόμενες ημέρες και θα τα πούμε τετ-α-τετ..."

Υπενθυμίζουμε πως ο Conor McGregor στο τελευταίο του ματς είχε ηττηθεί από τον Khabib Nurmagomedov, ενώ αργότερα δήλωσε ότι έπαιξε ενώ τρεις εβδομάδες πριν από την αναμέτρηση είχε σπάσει το πόδι του και αποφάσισε να μην κάνει πίσω...