"Συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τεόντοσιτς"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Encestando, έδωσε τα χέρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στην ομάδα του στρατού.

ΗΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Encestando είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μία μεταγραφική βόμβα.

Η ομάδα του στρατού φέρεται να έδωσε τα χέρια με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος από το 2011 ως το 2017 αγωνιζόταν με τα χρώματά της, ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως η "Αρκούδα" πλέον αναζητά έναν σέντερ και περιμένει να δει την εξέλιξη που θα υπάρξει με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας της με τον Νάντο Ντε Κολό,  ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μεσούσης της σεζόν αποχώρησε τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ την περίπτωση του έψαξε η Αναντολού Εφές, καθώς ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο ο Σέιν Λάρκιν να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Επίσης, μία ομάδα που φέρεται να κτύπησε την πόρτα του άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού είναι η Βίρτους Μπολόνια και πλέον να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες των Ισπανών.

Ο Μίλος Τεόντοσιtς κατά την διάρκεια της θητείας του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέβηκε μία φορά στην κορυφή της Eυρώπης (2016) κι έκανε το 6/6 στη VTB League (2012-17).