Τριάρα στην πρεμιέρα η Βραζιλία (στιγμιότυπα)

Η Βραζιλία νίκησε το άγχος της πρεμιέρας, καθώς επικράτησε με 3-0 της Βολιβίας στο εναρκτήριο παιχνίδι του Copa America 2019 στο Σάο Πάολο.

Οι οικοδεσπότες είχαν ως συμπαράσταση 47.000 φιλάθλους και κατάφεραν να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους στο φετινό Copa America.

Από το πρώτο ημίχρονο οι Βραζιλιάνοι έδειξαν τις διαθέσεις τους. Μόλις στο 5′ ο Λάμπε απέκρουσε το σουτ του Φιρμίνο, ενώ 2 λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Κουτίνιο. Στο 11ο λεπτό, ο Τιάγκο Σίλβα αστόχησε από καλή θέση με κεφαλιά. Τον «χορό των γκολ» άνοιξε στο 50′ ο Κουτίνιο από εκτέλεση πέναλτι. Ο Ριτσάρλισον έκανε το σουτ με τη πορεία της μπάλας να ανακόπτεται αντικανονικά από το χέρι του Χουσίνο.

Μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Κουτίνιο να γράφει το 2-0 με κοντινή κεφαλιά. Το ομορφότερο γκολ της βραδιάς ήρθε στο 85′, όταν ο Έβερτον με εκπλητικό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Bραζιλία (Τίτε): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Φελίπε Λουίς, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Φερναντίνιο, Κουτίνιο, Κασεμίρο, Φιρμίνο (65′ Ζεσούς), Ριτσάρλισον (84′ Γουίλιαν), Νέρες (81′ Έβερτον).

Βολιβία (Βιγιέγας): Λάμπε, Μ. Μπεχαράνο, Σααβένδρα (64′ Λ. Βάκα), Χακίν, Σουμασέρο, Σαουσέδο (59′ Γουαγιάρ), Ν. Μπεχαράνο, Χουστινιάνο, Κάστρο (75′ Ρ. Βάκα), Χουσίνο, Μαρτίνς