Πρεμιέρα με... ΤΕΣΣΑΡΑ (βίντεο)

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν ο αγώνας της Ουρουγουάης με το Εκουαδόρ με τους τυπικά γηπεδούχους να κάνουν με άνεση το 4-0.

Ιδανική πρεμιέρα στο φετινό Copa America για την Ουρουγουάη. Η «Σελέστε» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε το Εκουαδόρ επικρατώντας με το εμφατικό 4-0. Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ, με τον Λοδέιρο να πετυχαίνει με όμορφη ενέργεια και σουτ το 1-0 μόλις στο 6'.

Τα πάντα ωστόσο κρίθηκαν στο 24'. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Κιντέρο με την βοήθεια του VAR αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ πάνω στον Λοδέιρο και το Εκουαδόρ που έτσι και αλλιώς μέχρι τότε δεν είχε κάνει τίποτα, να... εξαφανιστεί από το γήπεδο.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Ουρουγουανοί που μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο πέτυχαν ακόμα δύ γκολ. Αρχικά με τον Καβάνι με εντυπωσιακό γυριστό στο 33' και στην συνέχεια με τον Σουάρες με προβολή στο 44', με το 3-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, από την στιγμή που δεν κινδύνευαν και από τους αντιπάλους τους, ωστόσο πανηγύρισαν ακόμα ένα γκολ. Ένα γκολ που δεν πέτυχαν οι ίδιοι, αλλά ο Μίνα που στο 78' με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, σε μια φάση που χρειάστηκε και πάλι η βοήθεια του VAR, καθώς αρχικά είχε ακυρωθεί.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα – Κάσερες, Χιμένες, Γκοδίν, Λαξάλτ – Νάντες (64′ Περέιρο), Μπεντανκούρ, Βεσίνο (83′ Βαλβέρδε) – Λοντέιρο (75′ Τορέιρα) – Σουάρες, Καβάνι.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκες – Κιντέρο, Ατσιλιέρ, Α. Μίνα, Μπ. Καϊσέδο – Α. Βαλένσια, Ιντιάγκο, Ορεχουέλα, Πρεσιάδο (46′ Ιμπάρα) – Μένα (29′ Βελάσκο), Ε. Βαλένσια.