Έκανε την έκπληξη η Βενεζουέλα! (Πάγκο ο ΡΟΜΟ)

Στο μηδέν έμειναν οι Βραζιλία και Βενεζουέλα, με τους ψυχωμένους φιλοξενούμενους αλλά και το VAR που ακύρωσε δύο γκολ, να σταματούν τους γηπεδούχους (έμεινε στον πάγκο ξανά ο Ρομό).

Μόνο γκολ δεν είχε ο αγώνας της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα για την δεύτερη αγωνιστική του Copa America. Για την ακρίβεια βέβαια τα είχε και μάλιστα δύο, τα πέτυχαν οι Βραζιλιάνοι, αλλά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ με την βοήθεια του VAR. Έτσι το 0-0 παρέμεινε με τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης να φτάνουν τους 4 βαθμούς και την Βενεζουέλα τους 2, κρατώντας ανοικτή την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον συγκεκριμένο όμιλο.

Ο αγώνας δεν ήταν και εντυπωσιακός από άποψης θεάματος, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν εξαιρετικά στην άμυνα και να μην αφήνουν τους Βραζιλιάνους να κάνουν κάποια καλή φάση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε σχεδόν τίποτα από την Βραζιλία, με τον κόσμο στον τέλος να γιουχάρει την Εθνική του ομάδα. Στο δεύτερο η «σελεσάο» ανέβασε ρυθμούς, πέτυχε δύο γκολ με τον Ζεσούς στο 59' και τον Κουτίνιο στο 86', ωστόσο και τα δύο ακυρώθηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας και έτσι έμεινε το 0-0. 

Ένα αποτέλεσμα που φυσικά αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα της Βενεζουέλας, κάτι που φάνηκε και από τις εκδηλώσεις στο τέλος, ενώ από την άλλη δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βραζιλία κόντρα σε σφιχτές άμυνες.