«Χειρουργείται ακόμα ο Κούζμιτς, δύσκολες οι επόμενες 48 ώρες»/ΝΕΟΤΕΡΟ

Νεότερη ενημέρωση (19:00)

Κρίσιμες είναι οι επόμενες δύο ημέρες για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος φαίνεται να έχει διαφύγει τουλάχιστον τον κίνδυνο.
 
Όπως μεταφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας: «Μού είπαν από το Βελιγράδι πως ο Όγκνιεν Κούζμιτς συνεχίζει να χειρουργείται.
 
Το καλό: Φαίνεται πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και δεν έχει σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα.
 
Το κακό: Επιβεβαιώθηκαν οι σοβαροί τραυματισμοί στο θώρακα. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί το οτιδήποτε για την κατάστασή του τις επόμενες 48 ώρες».

Προηγούμενη ενημέρωση (13:35)

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του Σέρβου σέντερ μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Κυριακής σε δρόμο της Μπάνια Λούκα. 

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Σερβία και δη αυτό της Telegraf, ο Κούζμιτς, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, έχει σπάσει το σαγόνι του ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα. Όπως είπε ο γιατρός Βλάντα Ντάγιτς ευτυχώς δεν υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη και γι' αυτόν τον λόγο είναι αναγκαίο να διακομιστεί άμεσα στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου του  Βελιγραδίου.

Αρχική ενημέρωση

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής και όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε και ο φίλος του Μπόγκνταν Ίλιτς, βρισκόταν στην εθνική οδο προς την Μπάνια Λούκα, όταν ένα άλλο όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πάνω του. 

Για το τροχαίο εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ερυθρός Αστέρας όπου αναφέρει ότι ο Κούζμιτς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος. Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου και εντός των επόμενων ωρών αναμένονται περισσότερα για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.