Colpo grossο με τον ΝΤΕ ΡΟΣΙ!

Τεράστια μεταγραφή για την Μπόκα Τζούνιορς, που έπεισε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να κάνει υπεραντλατικό ταξίδι για χάρη της με συμβόλαιο διάρκειας οκτώ μηνών.

Η επιμονή του τεχνικού διευθυντή της Μπόκα, Νικολάς Μπουρδίσο, απέδωσε καρπούς. Ο σύλλογος της Αργεντινής είχε διαπραγματεύσεις με τον 35χρονο Ιταλό θρύλο που έμεινε ελεύθερος από την Ρόμα, θέλοντας να τον πείσει να αγωνιστεί στην ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Τελικά, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, οι συζητήσεις κατέληξαν σε deal με τον Ντε Ρόσι να δίνει τα χέρια για συμβόλαιο οκτώ μηνών μέχρι τον Μάρτιο του 2020, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Στο διάστημα αυτό ο Ντε Ρόσι θα λάβει 800 χιλιάδες ευρώ επιβεβαιώνοντας... παλαιότερή δήλωσή του.

«Ήθελα να παίξω στην Μπόκα στα 20, στα 25 ή στα 35 μου χρόνια. Ήταν πάντα μία από τις επιθυμίες μου. Θα μου άρεσε να ήμουν στο γήπεδο σε ένα ματς κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα. Όταν βλέπω αυτό το στάδιο ανεβαίνω ψυχολογικά» (σ.σ. τον Απρίλιο του 2017).