Τρομερός Λεμπρόν και 3-3!

«Not in my house» φώναξε ο διαστημικός ΛεΜπρον Τζειμς, που έκανε απίστευτα πράγματα κόντρα στους Σέλτικς με 46 πόντους και παρολίγον trible-double, στέλνοντας τους τελικούς της Ανατολής σε Game 7. Αποχώρησε τραυματίας ο Λοβ...

Είναι ο "Βασιλιάς", είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο κι αν δεν έκανε αυτά τα... απίστευτα που κάνει στους τελικούς της Ανατολής με τους Σέλτικς, η σειρά θα είχε ήδη τελειώσει και οι Καβαλίερς θα ήταν στο σπίτι τους. 

Ο ηγέτης του Κλίβελαντ πρόσθεσε ακόμα μία μυθική εμφάνιση στο ενεργητικό του κι έστειλε τη σειρά με τους "Κέλτες" σε έβδομο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βοστώνη σε δύο μέρες, εκεί όπου οι Σέλτικς έχουν ρεκόρ 10-0 στη φετινή postseason. Ο "King James" τελείωσε το παιχνίδι με 46 πόντους σε 46 λεπτά (12/26 διπ., 5/7 τρ., 7/11 β.), 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη, διεκδικώντας την όγδοη σερί παρουσία του στους τελικούς του NBA.

Κι όλα αυτά μάλιστα ενώ οι Καβαλίερς στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, καθώς έχασαν τον Κέβιν Λοβ μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με τραυματισμό στο κεφάλι έπειτα από σύγκρουση με τον Τέιτουμ. Έτσι εκείνος που ακολούθως τον Τζέιμς σε απόδοση ήταν ο Χιλ με 20 πόντους, ενώ οι έτεροι διψήφιοι των γηπεδούχων ήταν οι Γκριν (14 π.) και Λάρι Νανς Τζούνιορ (10 π.). 

Για τους Σέλτικς ξεχώρισαν οι Ροζίερ και Μπράουντ με 28 και 27 πόντους αντίστοιχα, ενώ 15 πρόσθεσε ο Τέιτουμ.