Στα σκαριά μεγάλο trade για Kawhi!

Τελικά οι φήμες που ήθελαν τους Raptors να αποκτούν το προβάδισμα για την απόκτηση του Kawhi Leonard από το San Antonio, μοιάζουν να επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με τον Shams Charania του Yahoo οι δύο πλευρές έχουν εντείνει τις συζητήσεις για τον All-Star σμολ φόργουορντ και στο τραπέζι έχει πέσει πλέον και το όνομα του DeMar DeRozan, καλύτερου σκόρερ του Toronto. Σύμφωνα μάλιστα με τον Adrian Wonjarowski του ESPN, η ανταλλαγή θεωρείται "επικείμενη" από τις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

Αυτός που φέρεται να έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος είναι ο παίκτης για τον οποίον γίνονται όλα: ο Kawhi Leonard. Σύμφωνα με τον Chris Haynes του ESPN ο σούπερ σταρ των Spurs δεν έχει καμία διάθεση να παίξει στο Toronto! Φυσικά και δεν έχει κανένα λόγο στις εξελίξεις, εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Ωστόσο μπορεί πάντα να αρνηθεί την επέκταση συμβολαίου από τους Raptors, ακόμα και να μην παρουσιαστεί καν στο Toronto, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με άλλους free agents που δεν ήταν ικανοποιημένοι με κάποια ανταλλαγή.

Μέχρι πρότινος οι Lakers και οι 76ers (με τους Celtics και αυτούς στο "κόλπο") θεωρούνταν οι επικρατέστερες ομάδες για να αποκτήσουν τον Leonard. Την Δευτέρα όμως ο δημοσιογράφος Brian Windhorst του ESPN ξεχώρισε τους Raptors ως το νέο φαβορί, αναφέροντας ότι είναι η ομάδα που έχει κάνει την πιο ελκυστική πρόταση στο San Antonio. Επίσης, τόνισε ότι οι Lakers και οι 76ers "έχουν κάνει πίσω" στη διεκδίκηση του Leonard, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο στην καναδική ομάδα να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τα "σπιρούνια".

Τα μηνύματα του ενοχλημένου DeRozan

Οι τελευταίες εξελίξεις στο "μέτωπο" του Kawhi Leonard μοιάζουν μάλιστα να επιβεβαιώνονται και από έναν εμπλεκόμενο στο trade: τον DeMar DeRozan. Λίγη ώρα μετά την είδηση ότι το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι, ο σούτινγκ γκαρντ των Raptors ανάρτησε τα εξής μηνύματα στο Instagram:

"Μου είπαν ένα πράγμα και έγινε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Δεν υπάρχει καμία αφοσίωση σε αυτό το παιχνίδι. Σε ξεπουλάνε γρήγορα για το παραμικρό...".

"Σύντομα θα καταλάβετε".

"Μην διαταραχτείτε".