Η κόντρα Ντουράντ-Γκριν βάζει... φωτιά σε ΝΒΑ και Ουόριορς!

Εκεί όπου όλα έδειχναν ονειρικά στον πλανήτη των Ουόριορς μετά τα δύο σερί πρωταθλήμα, ήρθε το επεισόδιο του Κέβιν Ντουράντ με τον Ντρέιμοντ Γκριν να ρίξει... κανονιά στα θεμέλια της πιο επιτυχημένης ομάδας της τελευταίας πενταετίας στο ΝΒΑ.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν έδωσε την μπάλα στον KD στην τελευταία επίθεση των Ουόριορς στο ματς με τους Κλίπερς πριν την παράταση, ο δεύτερος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, λέγοντας στον συμπαίκτη του να του «δώσει την γαμ...νη μπάλα, ενώ αυτό που σίγουρα προβληματίζει τους Ουόριορς είναι η φράση «Γι' αυτό φεύγω» που ξεστόμισε στην ίδια αναμέτρηση.

Ο δύο φορές MVP των τελικών του ΝΒΑ θα είναι free agent το καλοκαίρι και μετά από αυτό το περιστατικό, τα σενάρια αποχώρησης από τους πρωταθλητές φούντωσαν. Το Γκόλντεν Στέιτ μπαίνει πλέον σε μια δύσκολη περίοδο, έχοντας δύο all star players... δυσαρεστημένους, κάτι που μπορεί να επηρεάσει όλη την ομάδα.

Πολύ δύσκολα θα μείνουν και οι δύο στην ομάδα μετά το καλοκαίρι και σίγουρα οι Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον θα πρέπει να βγουν μπροστά και να πάρουν την πρωτοβουλία να ενώσουν και πάλι τους Ουόριορς.

Η ομάδα από το Γκόλντεν Στέιτ πήρε ξεκάθαρα τη θέση του Ντουράντ, τιμωρώντας τον Ντρέιμοντ, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς με τους Χοκς. Πλέον οι... πολεμιστές καλούνται να δείξουν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι και να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Και σίγουρα η απόφαση που πήραν οι Ουόριορς... πόνεσε τον Γκριν που φέρεται να αποκάλεσε «σκύλα» τον «KD» σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα.

Αυτός ο... χαμός στους Ουόριορς είναι ένα... δώρο για τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το Γκόλντεν Στέιτ δεν έχει παρουσιάσει τόσο σοβαρές κόντρες μεταξύ των παικτών του τα τελευταία χρόνια και θα είναι πιο επιρρεπής η ομάδα να... βγει από τον δρόμο των επιτυχιών και της... γαλήνης.

Το ΝΒΑ παίρνει... φωτιά πλέον και αν δεν αντιστραφεί γρήγορα το κλίμα στους πρωταθλητές, τότε οι πιθανότητες να δούμε άλλον πρωταθλητή στο τέλος της σεζόν θα αυξηθούν, με την ομάδα του Κερ πάντως να παραμένει το πρώτο φαβορί.

Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη είναι γεμάτη εκπλήξεις και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ακόμα και για ομάδες όπως οι Ουόριορς, οι οποίοι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια.

Η φετινή σεζόν θα κρίνει πολλά για το σύνολο του Κερ, το οποίο πρέπει να διαχειριστεί μία κατάσταση, η οποία δημιουργήθηκε εντελώς ξαφνικά!