"Έχω πρόβλημα με την εξουσία, δεν θέλω να μου λένε τι θα κάνω"

Ο Τζίμι Μπάτλερ επέλεξε να δώσει κάποιες απαντήσεις για το τι έγινε το καλοκαίρι στην προπόνηση των Τίμπεργουλβς και έφτασε μέχρι το σημείο να γίνουν όλα όσα έγιναν εκεί.

Ο Μπάτλερ αποφάσισε να εξηγήσει ποια ήταν η κουβέντα που τον έκανε έξαλλο το καλοκαίρι και ακολούθησε το ξέσπασμα του στην προπόνηση των Τίμπεργουλβς.

Ο παίκτης των Σίξερς πίεζε τους «Λύκους» για μεταγραφή και όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στην προπόνηση της πρώην του ομάδας ξέσπασε προς άπαντες.

Ο Μπάτλερ παραδέχτηκε ότι η εντολή να προπονηθεί ήταν εκείνη που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

«Δεν ήταν τίποτα τρομερό αυτό που γινόταν με τον μάνατζερ . Στην κυριολεξία απλά μιλούσαμε και έρχεται κάποιος και μου λέει, 'θα κάνεις προπόνηση'. Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι έχω θέματα με την εξουσία. Όταν κάποιος μου λέει τι θα κάνω, έχω πρόβλημα.

Οπότε άναψε το σπίρτο, όχι την φωτιά, αλλά το σπίρτο. Σκεφτόμουν, αρχικά δεν θα μου πεις τι θα κάνω. Αν θέλω να προπονηθώ, θα προπονηθώ, και ακόμα δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω. Και μου λέει, 'όχι θα προπονηθείς'. Εκείνη την στιγμή είχαμε φτάσει πολύ κοντά στην φωτιά. '

Άσε με να σου πω κάτι, αν θα προπονηθώ θα σηκωθώ από τον πάγκο και θα παίξω με την δεύτερη ομάδα αν θέλω'. Μπουμ. Και αυτό το πρόσωπο συνέχισε, 'Όχι, θα προπονηθείς με τους βασικούς'. Αυτό ήταν. Με νευρίασε. Όχι δεν θα το κάνω. Θα παίξω με τις αλλαγές. Και τώρα τι; Προσπαθούσα να τους κάνω να καταλάβουν».