Πωλητήριο στους Νικς βάζει ο Ντόλαν, αρκεί...

Ο Τζέιμς Ντόλαν έδειξε διατεθειμένος να παραδώσει τους Νιου Γιορκ Νικς αλλά όπως είπε «κανείς δεν ήρθε με μια πραγματική πρόταση...»

Ο ιδιοκτήτης των Νικς μίλησε στο ESPN και μεταξύ άλλων είπε ότι «ακούς συνέχεια αριθμούς. Έρχονται άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να αγοράσουν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Ναι, τα ποσά που ακούγονται ανέρχονται περίπου στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά των Νικς αλλά δεν μετουσιώνονται σε πράξη.  Θα είναι σημαντικά μόνο εάν και εφόσον είσαι αποφασισμένος ότι θα προχωρήσεις».

Ο Ντόλαν έχει ήδη βάλει πωλητήριο στην ομάδα του WNBA, τους Νιου Γιορκ Λίμπερτι, είναι ο πρόεδρος του Madison Square Garden ενώ αποτελεί και ιδιοκτήτη της ομάδας χόκεϊ του NHL, τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς: «Αγαπώ τις ομάδες μου αλλά έχω και ευθύνη απέναντι στους μετόχους. Δεν θα έλεγα ποτέ ότι δεν σκέφτομαι να πουλήσω τους Νικς αλλά τώρα δεν είμαι σε αυτή τη θέση. Και αυτό διότι η οικογένειά μου είναι και οι μεγαλύτεροι μέτοχοι. Έχουν τον πρώτο λόγο στους ψήφους. Ως ιδιοκτήτης, ούτε εγώ θέλω να πουλήσω. Άλλωστε κανείς δεν ήρθε με μια πραγματική και ειλικρινής πρόταση».