Πάντα ΠΡΩΤΟΣ ο Γιάννης/Ολοταχώς για αρχηγός στο All Star Game! (Φώτο)

Χωρίς αντίπαλο παίζει στην Ανατολική Περιφέρεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς να παραμένει με διαφορά από τους υπόλοιπους στην πρώτη θέση και ετοιμάζεται για... αρχηγία στο All Star Game!

Η Ανατολή ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο «Greek Freak» από την πρώτη μέρα των αποτελεσμάτων, στην ψηφοφορία για το All Star Game βρισκόταν στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Και μάλιστα όσο περνούσαν οι μέρες η απόσταση μεγάλωνε.

Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μετρά 3.626.909 ψήφους, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να βρίσκεται στη δεύρτερη θέση με 3.187.015 ψήφους όσον αφορά την Ανατολή.

Στη Δύση δεσπόζει ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος παραμένει στην κορυφή, σε συνολικές ψήφους ενόψει του All Star Game, με τον «βασιλιά» να μετρά 3.770.807, ενώ δεύτερος είναι ο Λούκα Ντόνστιτς, με τον Σλοβένο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς να μετρά 3.301.825 ψήφους, όντας η μεγάλη έκπληξη της φετινής ψηφοφορίας!

Με τους ρυθμούς που συνεχίζεται η διαδικασία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να είναι αρχηγός της Ανατολής στο φετινό All Star Game και θα βρει απέναντί του τον Λεμπρόν Τζέιμς, που θα είναι ο αρχηγός της ομάδας της Δύσης.