Ήρθαν στα χέρια, αποβλήθηκαν και έδωσαν ραντεβού στα αποδυτήρια! (βίντεο)

Ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Γκόρτζι Τζενγκ ήρθαν στα χέρια στον αγώνα των Σανς με τους Γουλβς και στην συνέχεια έδωσαν ραντεβού στα αποδυτήρια, με την ασφάλεια του γηπέδου να προσπαθεί να τους συγκρατήσει!

Μία αγκωνιά του Γκόρτζι Τζενγκ στον Ντέβιν Μπούκερ ήταν αρκετή για να φέρει το... χάος για περίπου τρία λεπτά στον αγώνα των Σανς με τους Γουλβς (νίκη με 118-91 των δεύτερων). Ο σταρ των Σανς δεν εκτίμησε ιδιαίτερα την κίνηση του αντιπάλου του, κυρίως επειδή θεώρησε ότι δεν έγινε ακούσια και τα υπόλοιπα... είναι ιστορία.

Ο Μπούκερ ζήτησε τον λόγο από τον Τζενγκ και του έδωσε κάτι σαν... σφαλιάρα (!), ο Τζενγκ πήγε να απαντήσει και τελικά χρειάστηκε να μπει στη μέση... πολύς κόσμος για να τους χωρίσει. Απολύτως λογικά, οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από τους διαιτητές, ωστόσο όπως αποδείχθηκε αυτό δεν τους έφτανε.

Με την ποινή τους να γίνεται γνωστή, ο Τζενγκ φώναξε στον Μπούκερ να τον συναντήσει στα αποδυτήρια, με τον γκαρντ των Σανς να γνέφει θετικά και να ξεκινάει να τρέχει προς τα εκεί (!) και τον Τζενγκ να τον μιμείται από την άλλη πλευρά, με την ασφάλεια του γηπέδου να τρέχει πίσω τους για να τους σταματήσει!

Όπως διέρρευσε αργότερα, ο Τζενγκ κατάφερε να ξεφύγει από δύο άτομα της ασφάλειας του γηπέδου πριν φτάσει σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τα αποδυτήρια των Σανς, ενώ ο Μπούκερ δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει μέχρι εκεί, αφού τον συγκράτησαν.

Δείτε τα VIDEO με τον τσακωμό των δύο παικτών, την φάση που οδήγησε σε αυτό και... όσα ακολούθησαν με το ραντεβού που έδωσαν στα αποδυτήρια