Σκοτ για Ουόλτον: «Ο προπονητής είναι ο πρώτος που φεύγει»!

Ο Μπάιρον Σκοτ παραδέχθηκε, μεν, ότι ο Λουκ Ουόλτον δίνει τον καλύτερο εαυτό του στους Λέικερς ωστόσο υπενθύμισε ότι ο προπονητής είναι ο πρώτος που πληρώνει την κρίση.  

Η σχέση του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον εκάστοτε προπονητή του βρίσκεται πάντα στο κέντρο της προσοχής και η συνεργασία του με τον Λουκ Ουόλτον στους Λέικερς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ο 38χρονος κόουτς διαψεύδει κάθε φήμη που τον θέλει να… μην τα πηγαίνει και τόσο καλά με τον King Τζέιμς ωστόσο ο Μπάιρον Σκοτ προδίκασε το μέλλον του στους Καλιφορνέζους. 

«Νομίζω ότι ο Λουκ κάνει εξαιρετική δουλειά υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι υποχρεωμένος να κοουτσάρει σε μια δύσκολη κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας, μπορώ να πω ότι ο προπονητής είναι εκείνος που φεύγει πρώτος σε περίοδο κρίσης» ανέφερε σχετικά στο TMZ Sports ο Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος εργάστηκε στους Λέικερς την περίοδο 2014-16. 

«Δεν νομίζω ότι η απόλυση του Ουόλτον είναι λύση στο πρόβλημα. Αν όμως κοιτάξεις την ομάδα τους, το ρεκόρ τους, τη σεζόν που έκαναν... Όλοι πίστευαν ότι θα προκρίνονταν στα playoffs».