Ρίβερς στα αποδυτήρια: "Είμαστε κατσαρίδες, δεν μπορείτε να μας σκοτώσετε"! (βίντεο)

Ο Ντοκ Ρίβερς χαρακτήρισε τους Κλίπερς "κατσαρίδες", στην ομιλία που έκανε στα αποδυτήρια μετά την ιστορική ανατροπή επί των Γουόριορς στην Oracle Arena.

Οι Κλίπερς αρνούνται να χάσουν. Προ πάντων, αρνούνται να γίνουν σάκος του μποξ για τους πρωταθλητές Γουόριορς, κι ας είχαν αυτή την εικόνα επί 30 και πλέον λεπτά στον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Oracle Arena. Στο τέλος, μιάμιση περίοδος αποδείχθηκε αρκετή, προκειμένου να κάνει την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των playoffs η ομάδα του Λ.Α.. Οι... κατσαρίδες του ΝΒΑ, όπως χαρακτήρισε την ομάδα του ο Ντοκ Ρίβερς λίγο μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα.

"Ήμασταν πίσω στο σκορ με 28 πόντους διαφορά στην Βοστώνη. Πόσο ήμασταν πίσω σήμερα; Είμαστε κατσαρίδες, δεν μπορείτε να μας σκοτώσετε", είπε ο προπονητής των Κλίπερς στους παίκτες του, στην ομιλία του στα αποδυτήρια της Oracle Arena, πριν αναφερθεί ξεχωριστά στους Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ και ΤζαΜάικαλ Γκριν για τον ρόλο που είχαν μπαίνοντας από τον πάγκο. "Έτσι κρατιέσαι στο παιχνίδι. Δεν πάμε πουθενά. Δείξτε το", συμπλήρωσε ο Ρίβερς, πριν φωνάξει δυνατά "κατσαρίδες"!

Δείτε την ομιλία του Ντοκ Ρίβερς μετά την ιστορική ανατροπή των Κλίπερς: