Ίρβινγκ για την κατάσταση των Σέλτικς: «Τώρα βρισκόμαστε εκεί που πραγματικά θέλουμε»

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 3-0 στη σειρά με τους Ιντιάνα Πέισερς και ο Κάιρι Ίρβινγκ τόνισε, μετά το τέλος του αγώνα, πως οι «Κέλτες» βρίσκονται πλέον στην κατάσταση που θέλουν, στην φετινή σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της regular season έβγαλαν πολλά σκαμπανεβάσματα και τους ασκήθηκε σκληρή κριτική. Οι Μπόστον Σέλτικς έδειχναν να βρίσκονται μακριά από τα αγωνιστικά στάνταρ τους, τερματίζοντας εν τέλει στην τέταρτη θέση της Ανατολής.

Στα πλέι οφ, όμως, έχουν δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς έχουν πάρει για τα καλά τα ηνία της σειράς και απέχουν μόλις μία νίκη από την πρόκριση στα ημιτελικά της περιφέρειάς τους.

Η νίκη με 104-96, μέσα στην Ιντιανάπολις, έφερε την ομάδα της Βοστόνης ακόμα πιο κοντά στον στόχο της, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να εστιάζει στην κατάσταση που βρίσκονται αυτός και οι συμπαίκτες του.

«Τώρα που η πίεση είναι υψηλότερη νιώθω πως βρισκόμαστε εκεί που πραγματικά θέλουμε να είμαστε. Και αυτή είναι σπουδαία δουλειά, συνολικά. Ο καθένας είναι έτοιμος να παίξει και μπορεί να το κάνει κάθε νύχτα, όπου κι αν παίζουμε και ο ένας είναι έτοιμος να υποστηρίξει τον συμπαίκτη του», είπε χαρακτηριστικά ο «Uncle Drew» μετά το τέλος του αγώνα.